Csősz Bogi: Sajnos az idei ünnepek sem lesznek felhőtlenek





Csősz Bogi a Metropolnak arról beszélt, hogy szerinte a biztonságos karácsonyozásnak a kulcsa a maszkviselés, de nagyon nem mindegy, hogy mivel fedjük el az arcunkat!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.02.
maszk a védekezéshez

– Azt látjuk, hogy az oltás mellé még mindig fontos a maszk is, mint egy másik védekező eszköz a megbetegedés ellen. Bárhol járunk a világban, a zsúfolt helyeken mindenki maszkban van, hiszen magunkat és szeretteinket is így tudjuk megóvni – mesélte a Metropolnak Bogi, aki elárulta, hogy az általuk gyártott úgy nevezett KC vírusmaszknak pont az az előnye, hogy nagyobb védelmet tud nyújtani.

A korlátozásokkal beindult a kereslet

-A KC maszk két irányban véd, ami azt jelenti, hogy a maszkon keresztül se ki, se be nem jutnak az akár a Covidnál is kisebb méretű vírusok és baktériumok. A maszkok alászívása is fontos, és az, hogy újrahasználható legyen, hogy ne terheljük a környezetet még több hulladékkal – tette hozzá Bogi.

Sajnos az látszik, hogy az idei ünnepek sem lesznek felhőtlenek, ezért is elengedhetetlen a tudatosság – magyarázta a sikeres üzletasszony, aki szerint az eladásaikból egyértelműen látszik, hogy az emberek elkezdtek elővigyázatosabbak lenni, és valóban hatékony maszkokat keresni.

– Ahogy jöttek a szigorítások és az újabb vírusvariánsok, úgy nőtt a kereslet a maszkunkra. A legtudatosabbak az egész családnak beszerezték a maszkokat, és már csak a szűrőket rendelik hozzá.

Adományokkal szeretnének segíteni

Bogi elárulta, hogy szívügye a hazai egészségügy segítése.

– Legelőször tavaly a mosonmagyaróvári kórháznak adományoztunk, mivel ott van a székhelyünk és szerettünk volna segíteni a Covid-osztályon. Azóta már több mint 10 magyar kórháznak küldtünk maszkokat, intézményenként kb. 50-100 darabot. Ezekben csak a szűrőket kell cserélni, de új maszkot már nem kell vásárolni – árulta el Bogi, aki elmondta, hogy ezeknek az adományoknak nagy része a Semmelweis egyetemeinek ment, de küldtek például a Bókai Klinikának, a Miskolci Megyei Kórháznak, a Szent János Kórháznak, sőt még alapítványoknak is. Bogi elárulta, hogy szívügye a hazai egészségügy segítése.

Akciósan a diákoknak

Bár még csak tárgyalnak az ötletről, de az üzletasszony szeretné ha az orvosi egyetemen tanuló diákok olcsóbban juthatnának a maszkokhoz, mivel a tanulmányaik nagy része gyakorlati, és fokozottan ki vannak téve a fertőzésveszélynek.

– Szeretnék egy elérhető megoldást biztosítani, mert fontos, hogy folytatni tudják a tanulást!

Csősz Bogi nagyon hisz a maszkok nyújtotta védelemben – Fotó: Metropol/Markovics Gábor

 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás