Nagy lépésre szánta rá magát Csongrádi Kata. A kortalan művésznő ugyanis hamarosan megkapja a koronavírus elleni védőoltását. A sztár mostanra látta elérkezettnek az időt, hogy ő is oltakozzon és erre biztatja azokat is, akik eddig még nem tették volna meg.

– Előre láthatólag jövő héten kapom meg a Janssen-féle egydózisú vakcinát. Nagyon örülök, hogy egyetlen szurival letudhatom az egészet és hamarosan a lehető legnagyobb védelmet kapom a vírus ellen. Eddig minden forgatásom és tévés szereplésem előtt koronavírustesztet csináltak az utóbbi közel másfél évben, legutóbb éppen ma reggel, ami szerencsére negatív lett – mesélte Kata, akinek a Napsütötte Kataságok című műsora továbbra is nagy sikerrel megy a Hatoscsatornán.

Jövő héten kapja meg Kata az életet jelentő vakcinát (Fotó: MTI/Zih Zsolt)

Kata tegnap ünnepelte a születésnapját, ami több szempontból is új kezdetet jelent neki. A sztárnak a pandémia időszakában sajnos – művésztársaihoz hasonlóan – hanyagolnia kellett a színpadot, azonban a kreativitását és optimizmusát még a koronavírus se tudta elvenni.

– Jónéhány dal fogalmazódott meg bennem, amelyeket Szász M. Attila hangszerelésével meg is valósítok. Életem első szerzői lemezét készítem és várom, hogy újra személyesen is találkozhassak a közönséggel. Ez az előző év kuka, mintha nem is lett volna. Szerintem mindannyian egy évvel fiatalabbak vagyunk most, így kell felfogni és elfelejteni azt a sok rosszat, ami történt velünk és a jóra koncentrálni. A születésnapokat ezért is szeretem, ugyanis az örömre, a szeretetre és a pozitív dolgokra emlékeztet és persze a barátaim és rajongóim szeretetére, akik egész nap hívnak vagy üzennek nekem.

Dübörögnek az energiák a művésznőben (Fotó: Csongrádi Kata)

Az örökifjú művésznő két különleges ajándékot is kapott a nagy napra, egyet az orvosától, a másikat a rajongóitól.

Nemrég voltam egy különleges orvosi vizsgálaton, ahol az érrendszer működését diagnosztizálják: azt nézik, hogy mennyire rugalmas, milyen százalékú az áramoltatása. A legnagyobb örömömre kiderült, hogy a szervezetem olyan, mint egy 30 évesé. Mindig is igyekeztem egészséges, sportos életet élni, de még engem is megdöbbentett ez az eredmény a biológiai életkorom tekintetében. Ez a boldogság még több energiát adott nekem a nyárhoz, ahova már érkeznek a felkérések. A másik örömöm, hogy már most rendkívül népszerű a Hogyha szeretsz című dalom, amelyiket remélem hamarosan élőben is elénekelhetek majd valamelyik koncertemen – mesélte a slágergyanús nótáról a sztár.