Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, a 43 éves színész, Csiszár István lett az ország legsokoldalúbb előadója, tavaly ő nyerte meg a Sztárban sztár leszek! második évadát.

Csiszár István jól kezdi az évet, hiszen azzal, hogy megnyerte a Sztárban sztár leszek! második évadát 10 millió forinttal lett gazdagabb, hamarosan elkészíti a saját dalát, és a szerető családja mindenben támogatja – írja a Ripost.

Az énekes és felesége még a járvány előtt össze tudott házasodni, de megünnepelni a nagy napot már nem tudták, azonban most a nyereményből erre is fogja futni.

Tervei vannak a nyereménnyel Csiszár Istvánnak (Fotó: Bors/DT)

A helyszínt már kiválasztottuk, egy kastélyban szeretnénk megtartani. Bettihez mint táncosnőhöz a habos-babos-hercegnős világ passzol, így a ruháját is ilyennek képzeli el. A lagzival kapcsolatban a legfontosabb, hogy olyan legyen, amilyet a feleségem szeretne, így szinte biztos, hogy nagy lesz és színes” – mesélte a Ripost7-nek Csiszár István, aki azt sem tartja kizártnak, hogy hamarosan a családjuk is bővülni fog.

Tervben van egy újabb kisbaba. Ezt Klaudia, a jósnő is – akivel egy Tényekes forgatáson találkoztam – megjósolta nekünk, hogy hamarosan jön az újabb baba, de elárulom, hogy ezt is szeretnénk. Fontos, hogy legyen a lányunknak testvére, és a gyerek szempontjából jó, ha nincs közöttük több mint három év. Köztem és a bátyám között hat év van, és érezhető volt már a nagy korkülönbség” – mondta az énekes.