Hat év szingliség után újra készen áll egy párkapcsolatra Csepregi Éva. A 67 éves énekesnő 2015-ben szakított 15 év után volt párjával, és azóta sajnos Ámor-nyila elkerülte őt. Az egyedüllétet nem bánta eddig a csinos díva, de most már szívesen találna társat magának, ám a járvány jelentősen megnehezítette a randizási lehetőségeket.

-A szerelem nem csak rajtam múlik! Nem kutatom, nem hajtom, de ha a sors úgy rendelte el, akkor úgy is jön még valaki az életembe. Tehát nyitott vagyok erre, de nem akarok görcsösen rágódni rajta. Szeretem az embereket, szeretek új kapcsolatokat kialakítani, így részemről semmi akadály – mondta lapunknak a Neoton Família sztárja, majd hozzátette:

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

-Nyilván nem egyszerű, mert a koronavírus-járvány miatt eléggé beszűkült most a világ. A barátaimmal is inkább telefonon tartom a kapcsolatot. A nővéremmel például az elmúlt évek alatt nem beszéltem annyit összesen, mint mostanában. Szóval vannak pozitív mellékhatásai is a vírusnak, de tény, hogy nem a legalkalmasabb idő az ismerkedésre.

Szeretne nagymama lenni

Csepregi Éva nem titkolja, örülne ha hamarosan egy unokával bővülne a családja! Fia, Dávid ugyanis hamarosan kimondja a boldogító igent.

Vágyom egy unokára már! Talán már nem is kell sokat aludnom addig, ugyanis májusban összeházasodik a fiam és menyasszonya. Nagyon örülök a boldogságának, nekem ez a legfontosabb.