A Metropol hétfőn számolt be arról, hogy a Neoton Família dívája egy rendhagyó koncertet ad majd.

Fiának énekel

„Azért most munkából is akad bőven, aminek nagyon örülünk. Beindultak a koncertek, járjuk az országot és az utolsó simításokat végezzük az új lemezünkön” – árulta el Csepregi Éva, aki a lapunknak azt is elmondta, a szívéhez legközelebb álló férfitól is kapott egy visszautasítatlan felkérést. „Szóval nem panaszkodunk. Szeptemberben meg életem legfontosabb fellépésére készülök; a fiam, Dávid és a felesége, Dóri lakodalmán fogok énekelni nekik.”

Tóth Andi mellbedobással győzött

Az énekesnő a héten sem fukarkodott posztjaival, amiben többször megmutatta bombázó alakját is. Most azonban Tóth Andi saját bevallása szerint a kihívó szettet azért öltötte magára, mert egy videóklipet forgat. Bár alig pár napja mutatta meg új dalát, úgy tűnik, máris egy új nótával örvendezteti meg rajongóit. Az énekesnő az Instagram-sztorijában mutatta meg az igencsak merész ruházatát, amire viccesen meg is jegyezte, hogy felvett egy látszólag fürdőruhafelsőt, nehogy ne takarjon elég sokat a szett.

Dobogós lett Vilmos herceg felesége is

Kate Middleton a híresztelések szerint nem teszi többé közzé a gyerekeiről készített fotóit a család közösségi oldalain, így próbálva védeni a gyerekeket az internetes zaklatástól.

Palotabeli források szerint Katalin teljesen összetört, mert a György herceget érintő bántó kommentek a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt megszaporodtak, miután több olyan fotó is készült, amelyen a herceg édesapjával, Vilmos herceggel szurkol a Wembley-ben ugyanolyan öltönyben és nyakkendőben. A támadások még durvábbá váltak, miután Anglia elvesztette a döntőt Olaszországgal szemben, és György szemmel láthatóan nagyon csalódott volt az eredmény miatt.