Csányi Sándor másfél év után végre nézők előtt, színpadon szerepelhet, aminek a színművész nagyon örül, mindezt egy riportban mesélte el, amit Tihanyban forgatott a TV2 reggeli műsor egyik riportere.

A színész az interjú során elmesélte, hogyan vészelte át az elmúlt időszakot és őszintén vallott arról, hogy családja már nem annyira élvezi a nekik szánt poénokat. „Én csak otthon viccelődtem, a feleségem, a lányom, az anyósom azok annyira unnak engem, hogy nem tudom elmondani. Jövök a 600 éves vicceimmel, próbálom elsütni és nem bírnak elviselni” – nevetve mesélte Csányi Sándor.

A színművész előadása a férfi és női kapcsolatok aknamezőit boncolgatja

Az előadások főbb témája a párkapcsolati őszinteség. A beszélgetés során Sándor elmondta, hogy régen, szívtiprónak tartották (ami egyébként köztudott). Elmondása szerint, 46 évesen rájött arra, hogy őt már nem érdekli, hogy jöjjön össze bárkivel is. Már nem ez a keleti kérdés foglalkoztatja, hanem az, hogy ha valaki megtalálta az igazit és szerelmes is bele, de mindamellett az adott személy nagyon idegesíti is… na, akkor mi van? „Ezt, hogy falra mászunk egymástól, ezt nem lehet kihagyni. Aki azt mondja, hogy nem idegesíti a felesége az egyszerűen vagy szépít, vagy konkrétan hazudik” – vallotta a színész. A videóból még az is kiderült, amikor a család vitázik azt Csányi feljegyzi, amit később az előadások során felhasznál.