A Rómában élő Cicciolina mindig rendkívül aktív életet élt. A koronavírus-járvány miatt azonban egyik pillanatról a másikra a négy fal közé szorult. Nemcsak a munka szempontjából tett rosszat számára ez az időszak, hiszen komoly akadályokba ütközött szerelmi téren is.

– Nagyon bezárt életet éltem az elmúlt egy évben. Egy szerencsém van, gyönyörű lakásban élek, melynek hatalmas a kertje. Oda mentem le, amikor már nem bírtam a négy fal között, sajnos egyedül. Évek óta nyitott vagyok a szerelemre, bár az az igazság, az ismerkedéssel, a randevúzgatással is felhagytam. Bizalmatlan lettem, mert nem tudhatom, ki fertőzött – kezdte a Borsnak Cicciolina.

– Még most is azt látom, hogy az utcán messze elkerülik egymást az emberek. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy lehet így szerelmeskedni, vagy csókolózni, ha a maszkot nem vehetjük le és távolságot tartani kell.

„Biztosan el akar csábítani!”

Cicciolinát mindig is körülrajongták a férfiak, most egy 35 éves fiatalember szeretné meghódítani.

Cicciolina nem adja könnyen magát (Fotó: Bors)

– Van egy nagyon aranyos milánói fiú, de a kora miatt egyáltalán nem hozzám való. Régóta tetszem neki, még a könyvemet is megvásárolta, hogy közelebb kerüljön hozzám. A találkozás miatt eljött Rómába, együtt ebédeltünk, az­óta is folyamatosan hív telefonon, és azt szeretné, ha én is meglátogatnám őt személyesen. Biztosan el akar csábítani! Meghívott egy hotelba, ahol maximális kényeztetésben lett volna részem, de én kikosaraztam. Ő magától ajánlotta fel, hogy hoz nekem egy negatív tesztet is, ha ez szükséges ahhoz, hogy megadjam neki magam. Nem buta férfi, de visszakérdeztem, hogy a Covid- vagy az AIDS-tesztre gondol. Az elmúlt egy évben az utóbbi csaknem feledésbe merült. Biztosan sokaknak vicces, pedig picit sem az, de én ágyba nem bújok negatív teszt vagy oltást igazoló dokumentum nélkül. Sajnos eljutottunk oda, hogy teszttel a kezünkben kell menni, ha valaki szerelmeskedni akar – jelentette ki Cicciolina, majd hozzátette, múltja miatt sokakban csak kíváncsiságot kelt fel, de neki ez nem ele­gendő.

– Nehéz leszűrni, hogy ki akar csak egy alkalomra megkapni vagy kipróbálni. Olyan nálam szóba sem jöhet, aki csak a Cicciolinát akarja, és nem engem. Éreznem kell, hogy valakinek nagyon tetszem, szeret, babusgat, a felszínes dolgok nem érdekelnek.

Nem vállal ingyenmunkát

Cicciolina nyugdíjba vonulása után úgy döntött, nem hagy fel a munkával, mert a megélhetéséhez, az élete minőségi fenntartásához szüksége van pluszjövedelemre. Nemcsak Olaszországban, hanem Európa-szerte sok televíziós meghívást kap, azonban a koronavírus-járvány miatt az elmúlt egy évben nem utazhatott. Most, hogy végre a határok is megnyíltak, örömmel mond igent a felkérésekre, bár egy gond akadhat, nem akarja a védőoltást felvenni.

– Én félek tőle, megvárom, amíg többmilliós nagyságrendben oltottak Olaszországban, és lesz már elegendő tapasztalat a vakcinákkal kapcsolatban. Ha külföldi munkára kell mennem, ez nem akadályoz, mert friss negatív teszttel én is utazhatok majd. A pandémia idején több videóinterjút adtam, de soha nem dolgozom ingyen. Sajnos a járvány miatt elestem egy óriási lehetőségtől, egy realityműsorban szerepeltem volna.