Charlie Sheen csodaszép 18 éves lánya, Sami Sheen úgy döntött, hogy regisztrál a leginkább pikáns tartalmakat szolgáltató OnlyFans-oldalra, ezzel árulva a testét. A Két pasi meg egy kicsi sorozat sztárja nem nézi jó szemmel lánya döntését és exfeleségét, Denise Richardst hibáztatja a lányuk döntéséért.

Ezt nem nagyon tudom elnézni, de mivel képtelen vagyok megakadályozni, arra buzdítottam, hogy maradjon kreatív és ne áldozza fel az erkölcseit. Ő most 18 éves, és az anyjával él. Nem az én tetőm alatt történt a dolog, nem tudok mit tenni” – mondta Charlie Sheen az Enewsnak, amire reagált volt felesége is.

„Sami 18 éves, és ez a döntés nem azon alapult, hogy kinek a házában él. Amit én szülőként tehetek, az az, hogy irányt mutatok neki és bízok az ítélőképességében, de ő hozza meg a saját döntéseit” – reagált volt férje kijelentésére Denise Richards.

Sami az Istagramján egy fekete bikinis fotóval jelentette be, hogy OnlyFans-oldalán még többet láthatnak belőle követői. A kép alá édesanyja támogató szavakat írt.

„Sami, én mindig támogatni foglak, és mindig itt leszek melletted. Szeretlek” – írta a színésznő a lánya képéhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

sami sheen (@samisheen) által megosztott bejegyzés