Caramel felesége még május elején, a közösségi oldalán jelentette be, hogy második gyermekét várja. Szilágyi Szilvia korábban egy örömhírt osztott meg, ugyanis érezte, ahogy megmozdult a hasában a pici.

Szilágyi Szilvi második gyermekét várja Carameltől Fotó: DFP

A kismama a napokban egy kérdezz-felelek játékot tartott Instagram-oldalán és ebből derült ki, hogy a novemberben érkező kisbabának már a nemét és nevét is tudják, de ennél többet egyelőre nem osztottak meg a nyilvánossággal – írja a Blikk.

Szilágyi Szilviát arról is kérdezték a rajongók, hogy miért vártak ennyit két gyermek születése között. Amire az anyuka elmondta a felkavaró igazságot, hogy nem szándékosan vártak ennyit a következő csöppség megszületésével.

Akartam már erről beszélni, mert sokszor kérdezitek. Egyáltalán nem volt tudatos ez a sok év különbség. Szofival hamar teherbe estem és a mostani várandósságom is viszonylag hamar sikerült. Ami személyes, és sose beszéltem róla, az az, hogy több babát elveszítettem Szofi születése után. Ez mindig kemény volt nekem, és ezért érzem hatalmas áldásnak a kistesót. Ő itt van” – válaszolta 24 óráig elérhető Instagram-történetben Szilágyi Szilvi.