ByeAlex többször is járt pszichológusnál, de ő úgy érzi, ettől soha nem oldódtak meg a gondjai. elmondása szerint sosem segített neki a szerelmi életében, pedig általában emiatt keresett fel szakembert. Sőt Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában azt is elárulta, hogy eddig mindegyik barátnőjével elment párterápiára is.

Mindegyik barátnőmmel – a jelenlegivel nem, mert az egy friss kapcsolat – jártam párterápiára. Az jó buli, mindenkinek ajánlom”– mesélte Alex. – „Csak hajtogatták a csajok a problémáikat, és akkor azt mondtam, »Jó, akkor menjünk el, nézzük meg egy irányított beszélgetésben ezt az egészet«”.

A kommunikáció a legfontosabb

Annyit azért megtanult a zenész, hogy a kapcsolatokban a kommunikáció a legfontosabb. Bár mindegyik kapcsolata befulladt, mindegyikből tanult valamit, hogy a következőben mit és hogyan kell inkább kommunikálnia.

Alex tisztában van a gyengeségeivel is, ami fontos lépés az önismeretben. Bevallotta, hogy eddig soha nem érezte magát biztonságban érzelmileg, egyáltalán nem volt stabil.

Lelkileg sokkal stabilabb lett

„Ez a labilitás a jelenlegi párkapcsolatomban nincs, mintha nem létezne. Az érzelmileg stabil. A többiben viszont mindig labilis voltam, vagy nem tudtam magam elkötelezni, hogy házasság stb., csak mondtam… Az azelőtti kapcsolatomban meg nem tudtam megállni, hogy más csajok… Állandóan mentem a csajok után, persze elmondtam, nem sumákoltam” – mondta.

Az új kapcsolatában most azt tanulja, hogy végre másért, másokért is felelősséget vállaljon, mert ez eddig nem sikerült. Most viszont már el tudja magát képzelni férjként és családapaként.