Sokaknak valamelyik nagy fesztiválra kell eljutniuk, ahhoz, hogy találkozhassanak a háromszoros Grammy-díjas angol énekessel, Ed Sheerannel. A brit szupersztár tavaly november közepén járt Budapesten, ugyanis ekkor tartották az MTV Europe Music Awards-gálát, amelyen ő is részt vett.

Ed Sheeran legutóbb tavaly novemberben járt Budapesten Fotó: Getty Images

Ed Sheerannel nincs megállás, ugyanis pénteken és szombaton már a brüsszeli King Baudouin stadionban ad koncertet. A sztár már csütörtökön megszállt Antwerpenben, és ahogy lepakolt elment vacsorázni a város egyik legismertebb éttermébe, a The Jane-be, ahol nagy szeretettel fogadták őt. Miután megvacsorázott, gondolt egyet és a helyi diszkópult keverőjénél csapott egy koncertet az ott lévőknek.

Az étteremben maradt vendégek és a személyzet támogatásával 40 percig muzsikált az egybegyűlteknek. A Het Nieuwsblad tudósítása szerint mindenki majd megőrült, úgy élvezte a muzsikát, amit a keverőpulton varázsoltak nekik.

Ed Sheeran azt javasolta, csináljunk egy karaokét, majd adott egy 40 perces minikoncertet. A vendégek nagyon lelkesek voltak, mindenki részt vett a dologban. Körülöttük voltak, táncoltak és énekeltek” – mondja Floor Zengerink, a The Jane alkalmazottja. Nick Bril séf a buli alatt a lemezjátszók mögött keverte a dalokat.

Az éttermi koncertről a videót itt tekintheted meg.