Britney Spears testvére, Jamie Lynn Spears új könyvet adott ki, ami a „Things I Should Have Said (durva magyar fordításban: Dolgok, amiket ki kellett volna mondanom)” címet kapta. Ebben az írásában a kétgyermekes anya azt állítja, hogy Britney viselkedése az évek során rendellenes és gyakran paranoiás volt – írta meg a Dailymail.

Jamie az állítja, hogy egy alkalommal Britney kiborult és bezárta magukat egy szobába. Mindeközben az egykori tinisztár csak egy kést fogott a kezében, amitől testvére teljesen megrémült.

A megdöbbentő emlékről Britney testvére egy Juju Changnak adott interjú során beszélt, ahol az is kiderült, hogy miért írta bele az emlékiratba a sokkoló történetet.

„Hallatnom kell a hangom, máshogy hogyan is várhatnám el a lányaimtól, hogy kiálljanak magukért” – kezdte.

„Először is azt gondolom, hogy fontos átélni a saját pánikrohamaimat, és azt is, hogy hogyan éreztem magam azokban a pillanatokban, de fontos kiemelni persze azt is, hogy amikor ezeket én átéltem, még csak gyerek voltam” – árulta el Jamie Lynn Spears, aki arról egyelőre nem beszélt, hogy pontosan hány éves korában történt ez az rémisztő incidens.

A beszélgetés további részében szóba került az is, hogy többször is megesett, hogy Britney ordibált vele valami miatt. Ilyenkor gyakran őt szidták le, mondván „ne idegesítsd fel Britney-t!” Több konfliktusuk is elhangzik, illetve az is, hogyan romlott meg fokozatosan a kapcsolatuk, de Jamie hangsúlyozza, hogy mindenben, még az apjukkal kapcsolatos ügyekben is támogatta a húgát.

Szeretem a húgomat. Mindig is szerettem és támogattam őt, és azt tettem, ami neki jó, és ezt ő is tudja. Szóval nem tudom, hogy miért kerültünk most ebben a helyzetbe” – írta.