Britney Spears visszatért az Instagramra!

Fotó: AFP

A sztár múlt héten jelentette be, hogy szünetelteti a posztolást, helyette szerelmével, Sam Asghari-val ünnepelte az eljegyzésüket Palm Springs-ben -írta a BuzzFeed.

https://www.instagram.com/p/CTvPcEJP_2P/?utm_source=ig_embed

Britney a napokban visszatért és egyből posztolt is a nyaralásról. „Egy-két kép a hétvégi utazásunkról, ahol az eljegyzésünket ünnepeltük a … te úristen … VŐLEGÉNYEMMEL … még mindig nem hiszem el!!!!” -írta Britney a kép alatt.

Míg a rajongók örültek a sztár visszatérésének, voltak olyanok, akik kezdtek aggódni, ugyanis szerintük Britney-nek teljesen megváltozott a haja az előző posztjaihoz képest. Elkezdtek spekulálni, hogy nem is ott és akkor készültek a képek.

 

A sztár múlt heti bejegyzésében, ahol bejelentik az eljegyzést, láthatóan rövid haja van, piros melírcsíkokkal. Látszólag teljesen máshogy néz ki, mint az utazáson.

Volt olyan rajongó is, aki szerint a képek félelmetesen hasonlítanak az énekesnő februárban készített képeire.

Britney tisztázni szerette volna az aggodalmakat, ezért frissítette a bejegyzés alatti szöveget: „Ezeket Palm Springsben készítettem és felcsatolható póthajat használtam. Shhhh a piros festék meg kijött a zuhany alatt”

A rajongók többsége nem veszi be a sztár magyarázatát, szóval nem tudni mikor derül ki az igazság.