Britney Spears és Kevin Federline 2004 októberében házasodott össze, kapcsolatukból két fiúgyermek is született. 2007-ben a pár elvált és az exférj azóta nem igazán kommentált a popsztár körül folyó balhékat. Most azonban megtörte a csendet.

„A gyerekek úgy döntöttek, most nem akarnak találkozni az anyjukkal” – mondta Kevin a Mr. Spears című riportban, melyet az ITV készített. „Néhány hónapja nem látták őt, ők döntöttek úgy, hogy nem mennek el az esküvőjére.

Federline, aki azóta újra megnősült és két lánya is született, azt mondta, hogy az elmúlt időszak mindenki számára nehéz volt. „Nehéz volt látni, hogy mi történik; még nehezebb átélni, és mindennél nehezebb volt nézni, hogy min kell a fiaimnak keresztülmennie” – fogalmazott a férfi.

Kevin arról is beszélt, hogy a kisfiúkhoz is eljutottak a hírek, hogy édesanyjuk mostanában előszeretettel fotózza magát meztelenül. Erről annyit mondott gyermekeinek, hogy Britney számára ez is csak az önkifejezés egyik eszköze.

Az exférj nyilatkozatára természetesen Britney is reagált Instagramján, és felháborodását fejezte ki, amiért a férfi kiteregeti a családi ügyeiket és azt hangsúlyozta, hogy kamaszfiúkkal sosem könnyű az élet.

Britney Spear

Fotó: shutterstock