Bradley Cooper egy interjúban vallotta be, hogy még a Covid-járvány előtt kést rántott rá egy ismeretlen férfi, miközben ő a metróra várt New Yorkban, hogy felvegye kislányát az óvodából – írja a BuzzFeed.

A sztár sokkot kapott – Fotó: Getty Images

„Kész őrület volt. Rájöttem, hogy túlságosan elkényelmesedtem a városban. Nem vagyok már olyan éber. Végig fülhallgató volt a fülemben és üvöltött benne a zene” – kezdte mesélni a rémisztő történetet. „Mindig hátrasétálok a metró végébe. Éreztem, hogy valaki jön utánam, de arra gondoltam, biztos csak fotózkodni akar velem. Megfordultam, lenéztem és ekkor láttam meg, hogy kést fog rám egy fiatal srác” – idézte fel a történteket a 46 éves színész.

„Gyorsan kellett cselekednem. Valahogy eltereltem a figyelmét, aztán csak rohantam. Átugrottam a forgóajtón és elbújtam a fehér csempés bejárat mögött. Elővettem a telefonom és titokban csináltam róla egy képet” – írta le Bradley az akciófilmbe illő történetet. „Fordult a kocka, mert észrevett és rohanni kezdett, én pedig kergettem. Végül lehagyott, én meg belefutottam két rendőrbe, akiknek azonnal megmutattam a támadóm képét” – folytatta a sztorit a sztár, aki elmondta, hogy a rendőrök tüzetesen megvizsgálták, hogy megbizonyosodjanak, nem érte-e szúrás a testét.

Szerencsére karcolás nélkül megúszta és el tudott menni a kislányáért is az oviba. Azóta sokkal éberebben járja az utcákat.