Botrányok hozták meg a sikert a 365 napnak





A Netflix a 365 napja gyengén kezdett, a betegesnek nevezhető szereplők valamint a durva szexuális töltetű jelenetek a kritikusoknál és több feminista szervezetnél is felháborodást keltettek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.10.16.
365 nap film Netflix

A lengyel származású Laura Biel viharos kapcsolatának szeretne adni egy utolsó esélyt, ezért párjával és néhány barátjával Szicíliába utazik. A nyaralás alatt felfigyel rá a jóképű helyi maffiózó, Massimo Torricelli, aki erőszakos eszközökhöz folyamodik, hogy megszerezze Laurát. Elrabolja és 365 napig fogva tartja azért, hogy a lány beleszeressen. Bár Laura tiltakozik, ahogy telik az idő egyre jobban megismeri Massimo érzelmes, valódi énjét, ugyanakkor belelát a férfi kegyetlen bűnöéletvitelébe is.

A 365 nap a történeten túl betekintést enged az olasz maffiózók világában és teljes képet ad a stokcholm-szindrómás, irányításmániás férfiakról, valamint áldozatukhoz fűződő viszonyukról.

Massimo többször is megvillantja szexi testét (Fotó: Netflix)

Ezt is nézd meg, ha tetszett!

  • A vér fája
  • A szürke ötven árnyalata
  • A csendmadár
  • LEG PILLANATOK!

  • Massimo tökéletes teste: A Massimot alakító 29 éves Michele Morrone kertészként, majd modellként dolgozott. 2015-ben sármos vonásai és tökéletesen kidolgozott teste miatt figyeltek fel rá a filmesek. A színész a 365 napban is többször megvillantja izmait, a mozi sikeréhez pedig ezek a jelenetek nagyban hozzájárultak. Twitteren például több olyan poszt van, ahol valaki azért könyörög, hogy őt is rabolja el Szicília jóképű, kockahasú maffiafőnöke.

  • Megjelenik az ex: Massimo és Laura egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám ekkor megjelenik a férfi exe, Anna, aki még mindig szerelmes az olasz rosszfiúba. A elhagyott nő azzal fenyegeti meg Massimot, hogy megöli Laurát, mert szeretné, ha ugyanúgy szenvedne, mint ő miután szakítottak.
  •  

  • Laura és Massimo kapcsolata nem éppen hétköznapi (Fotó: Netflix)
  • 3 TITOK

  • Valóban lefeküdt egymással Laura és Massimo? A film jó pár jelenetében szeretkezik egymással a két főszereplő. A jachton történő együttlét pedig annyira hitelesen sikerült, hogy a nézők úgy vélik, a két színész között valóban minden megtörtént. Bár a két színész tagadta, a stáb pletykák szerint a főszereplőket alakító Anna és Michele között valóban több történt a kamerák előtt.

  • A lengyel Szürke ötven árnyalata: Nagyon sok hasonlóság felfedezhető a Szürke ötven árnyalata és a 365 nap között. Mindkét történet regényként jelent meg először, és egy szerelmi viszony erőszakos, erotikus részleteibe ad betekintést. A kritikusok szerint a 365 nap regény íróját Christian Grey története ihlette, ezt a Szürke ötven árnyalata alkotója is megjegyzett. A köztudatba úgy is került be a Massimo és Laura sztorija, mint a lengyel Szürke ötven árnyalata.

  • A TikToknak köszönheti népszerűségét:A 365 nap egyértelműen a TikTok miatt lett sikeres. A film egyes jeleneteit és szövegeit az applikáció felhasználói közel 200 millió videóban imitálták vagy figurázták ki. Ennek köszönhetően pedig rengeteg emberhez - főleg tinikhez - jutott el a film híre.
  • Válása óta depresszióval küzd Michele Morrone

    Az idén 30 éves színész 2014-ben házasodott össze Rouba Saade-vel. Két fiúk született, a hatéves Marcus és a hároméves Brandon. Michele felesége azonban férje kétes életvitelére hivatkozva 2018-ban elvált. Bár a színész volt a hibás, mégis megviselte a szakítás. A szakítás után azt gondoltam, felhagyok a színészettel, mert a depresszió eluralkodott az életemben” - mondta egy interjúban Morrone, akinek épp jókor jött a felkérés 365 napra.





    Ezeket olvastad már?
    Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

    Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

    Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

    Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

    Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

    Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

    Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

    Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás