Mischinger Péter – egykori Kihívó – egy igazán szókimondó videót osztott meg YouTube csatornáján. Szerinte ugyanis méltatlan egy bajnokhoz az a viselkedés, amit a „BMX-es” tanúsított. Legutóbb egyébként az kavarta fel az állóvizet, hogy a Bajnok, Jósa Dani kiakadt a csapattársára, Virág Andrásra. Ezzel kapcsolatban formált véleményt Péter is, aki leginkább Dani szavaira akadt ki...

„Andris viszonylag sokat kapott amiatt, hogy nem tud veszíteni, csapkod, őrjöng, de megtanulta ezt kezelni. Az utóbbi időben borzasztóan higgadt, de ez nem megy mindig, van amikor az ember fáradtabb, vagy olyan szituáció van, amikor nem tudja kezelni. Andris kicsit kiakadt, nem nagyon, nem tört össze semmit, nem tépett szét semmit, nem küldött el senkit a bánatba… Az, amit a csapat csinált, konkrétan megüti az elfogadhatatlan szintet” – véleményezte a történeteket a korábbi Kihívó.

„Amit a Dani csinált, szerintem ez az idei Exatlonnak a mélypontja… Felnőtt férfiember, bajnok, piros mezben, odaállni és mindenki előtt: „Figyelj Andris, te gáz vagy!” Ez nem, hogy nem bajnokhoz méltó, de ha ezt egy kihívó csinálja, olyan savazást kap…”