A fiatal, ráncmentes külső megőrzése érdekében Katalin hercegné egy „nem befecskendezhető” szérumot használ, amely órákon belül eltünteti a ráncokat. Komolyabb beavatkozásra vagy botoxra nem vállalkozna, de azért ő is felveszi a harcot a ráncokkal. Lássuk be, a módszer működik, hisz 40 évesen is csak úgy ragyog a bőre.

Már azt is tudjuk, mitől ilyen makulátlan a hercegné bőre! Fotó: AFP

Mint kiderült, a hatás eléréséhez a Biotulin Supreme Skin Gelt használja

A száz százalékban vegán termékről azt mondják, hogy öregedésgátló kezelésként működik, amely csökkenti a ráncokat. A hivatalos leírás szerint a szérum alkalmazásával 60 percen belül láthatóan finomabbnak tűnnek a vonalak. Emellett Katalin csipkebogyóolajat is bevet bőre egészséges fényének megőrzése érdekében.

A titkot Michelle Obama egykori sminkese árulta el. Carl Ray szerint a hercegné ajánlotta ügyfelének a Biotulint, ami tulajdonképpen egy biobotox gél. Az egyik fő összetevője a Spilanthol, amely egy helyi érzéstelenítő, az Acmella oleracea növény kivonata. Hatását úgy fejti ki, hogy csökkenti az izomösszehúzódásokat és ellazítja az arcvonásokat – különösen a szem körül.