RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő: Boros Lajos már a gyógyszereit sem tudja kifizetni, újra rádiózni szeretne





A rádiós legenda tíz évvel ezelőtt ment kényszernyugdíjba és azóta felélte tartalékait. Az ikonikus Boros-Bochkor páros egyik fele szívesen visszatérne az éterbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.30.
szegény

Boros Lajos sok időt töltött kórházban, prosztataműtétje volt és kiderült, hogy szívbeteg, ami azért érte váratlanul, mert mindig is egészségesen élt. Nem ivott, sportolt és mégis megtörtént vele. Öt hétig feküdt kómában a szívműtétje után. Azóta felélte a tartalékait és most már nagyon komoly anyagi gondokkal küzd.

„Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus. Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk” - magyarázta a Blikknek Lali király. – „Be kell vallanom, a tartalékaimat erősen feléltem, amikor kómában voltam, szóval igen, nagyon sokat segítene egy rádiós fizetés.

„Nagyon érdekes, de tényleg most is úgy működtünk, mint régen” – mondta Boros Lajos, amikor egy adás erejéig újra összeállt a legendás rádiós trió

Hiányzik neki a rádiózás

Boros Lajos ugyan négy évvel ezelőtt a Bézs nevű online rádióban dolgozott és a Bumeráng-trió harmadik tagjával, Voga Jánossal is készített egy ideig felvett és az előfizetőknek kiküldött műsorokat, az egészségügyi problémái jó ideig megakadályozták, hogy komolyan visszatérhessen régi szenvedélyéhez, a rádiózáshoz.

„Én már 1970-ben rádióztam, és bevallom, nagyon hiányzik. Imádom a rádiózás spontaneitását, a szabadságát ennek a műfajnak és szerintem még mindig jól tudnám csinálni. De arra is nyitott lennék, hogy egy fiatal tehetséggel közösen készítsünk valamit, szerintem tudnék mit tanítani nekik” - jelentette ki Lali király.

Azt szeretné, ha kapna egy lehetőséget

„Nekem az lenne a legfontosabb, hogy adják meg a lehetőséget, hogy kapcsolatba kerülhessek a hallgatókkal, mert egy jó rádióműsornak szerintem ez a lényege. Nekem van egy nagyon jó kis stúdióm itthon, szóval simán be tudok kapcsolódni itthon, mert szeretném ezt már a saját közegemben csinálni” - utalt arra a rádiós, hogy szívesen színesítené a reggeli rádióadások egyikét jelenlétével.





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás