Idén nyáron pótolja be a tavalyi nyarat Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád. A házaspár eseménydús heteket tudhat maga mögött, hiszen számtalan helyen jártak: a Seychelle-szigeteken pihentek, majd a Balaton környékét járták be, ahol Tünde többször is megmutatta bombasztikus alakját.

Huszonéves a teste

Az üzletasszony nemcsak azért örül a nyárnak, mert végre megkötések nélkül élvezheti az életet, de azért is, mert bár egy felnőtt fiú édesanyja, húszéves lányokat meghazudtolóan jó alakkal rendelkezik. Jóllehet, ennek egy része genetika, de Tünde nem tagadja, hogy ebben nagy munkája is van.

Több mint húsz évvel ezelőtt beállítottam a szervezetemet egy olyan rendszerre, ami működik. Nem eszem cukrot, és naponta maximum egyetlen zsömlét engedélyezek magamnak. A legfontosabb pedig, hogy hat után nem eszem, és rengeteg vizet iszom cukros üdítők helyett! Nem tagadom, a pandémia alatt két kiló felkúszott rám, mert kicsit ellustultam, és a napi testmozgás kimerült abban, hogy kitakarítottam a házat. Viszont igyekszem tudatosan odafigyelni magamra, nemcsak a külsőm, de az egészségem érdekében is” – fogalmazott az irigylésre méltó alkatú Tünde.

Polgár Tünde csodálatos alakját fotón is megmutatta Fotó: Facebook

Baleset érte

A Seychelle-szigeteken remekül éreztük magunkat, de épp egy olyan szállodába foglaltunk szobát, ami csaknem tele volt, és közel másfél év távolságtartás után furcsa érzés volt, hogy olyan közel vagyunk idegen emberekhez. A táj viszont gyönyörű volt, jóllehet, a nyaralás végén sikerült beletrafálnunk, és egy olyan partszakaszon mentünk be a vízbe, ami tele volt kék medúzákkal. Árpi azt gondolta, édes kis halak, amik nem ártanak, de ebben tévedett. Történt egy kisebb baleset, ugyanis megcsípte őt az egyik, de szerencsésen átvészeltük azt is”

Közös kép a nyaralásról Fotó: Facebook

Itthon az igazi

Most pedig itthon élvezzük a balatoni nyarat, főleg, hogy a tihanyi nyaralónk felújítási munkálatait tavasszal sikerült teljesen befejeznünk. Ez egy régi vályogház, ami a berendezésében teljes mértékben a kettőnk ízlését tükrözi, most pedig okos otthonná vált, tehát gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, a telefonunkon keresztül irányíthatjuk a fűtést és egyebeket a nyaralóban. A régi bája azonban megmaradt, mi pedig imádunk kiszakadni a mindennapok mókuskerekéből és ott időzni” – mondta el a Metropolnak Polgár Tünde.