Thaiföldre menekül a negyedik hullám elől a Bódi házaspár! Guszti és Margó a járvány előtt minden évben elutazott az egzotikus országba, hogy kipihenhessék a koncertek fáradalmait, ám utoljára két éve voltak. Most minden szükséges dokumentumot beszereztek ahhoz, hogy repülőre ülhessenek.

„Nagyon szeretünk utazni, de a járvány miatt nem akartunk kockáztatni. Nyáron voltunk Dubaiban, ahol videóklipet forgattunk. Ott inkább a munkáé volt a főszerep, viszont most pihenésre készülünk. December 4-én volt az évben az utolsó koncertünk, aztán Margóval elutazunk Thaiföldre” – kezdte Guszti, aki szinte már hazajár az egzotikus országba a feleségével.

Szigorú szabályok

Ahhoz, hogy a népszerű házaspár beutazhasson Thaiföldre, bizony komoly szabályoknak kell eleget tenniük. Hiába vették fel a harmadik oltásukat is, ez önmagában nem elegendő ahhoz, hogy a tengerparton sütkérezzenek.

„Thaiföld nagyon szigorú beutazási szabályokat állított fel, úgyhogy elég sok papírt kellett elintéznünk ahhoz, hogy egyáltalán repülőre ülhessünk. Be kellett adnunk egy beutazási kérelmet, illetve az oltások dokumentációját. Margóval megkaptuk mindhárom oltásunkat, de ezenfelül kötelezően csináltatnunk kell az indulás előtt egy PCR-tesztet, illetve amint leszállunk a repülőről, Thaiföldön is tesztelnek majd. Ennek az eredményét egy karanténhotelben kell megvárnunk, és ha negatív mindkettőnké, akkor mehetünk a dolgunkra. Elsőre kicsit komplikáltnak hangzik, de nekünk ennyit megér” – tette hozzá a népszerű zenész.

Mindent megtesznek, hogy elkerüljék a vírust

Természetesen Bódi Guszti családja itthon is mindent megtesz, hogy véletlenül se fertőződjenek meg. A fellépéseiken is sokkal óvatosabbak már az utóbbi időben, illetve csak akkor hagyják el az otthonukat, ha halaszthatatlan dolguk akad.

„Nagyon figyelünk egymásra, hiába van oltásunk. A kis Rómeó is nem rég kapta meg a második oltását, de nem igazán járunk sehova, csak a családdal találkozunk. Ha piacra vagy boltba kell menni, akkor természetesen a maszk nálunk van, illetve a kézfertőtlenítő, és igyekszünk kerülni a tömeget” – fogalmazott az énekes.

 

Télből a nyárba Fotó: Facebook