Úgy tűnik, Bochkor Gábor nem volt magányos az utóbbi két évben, dr. Demeter Alexandra elmondása alapján ugyanis egy párt alkottak a férfival.

A gyógyszerész a Blikknek árulta el, hogy szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb műsorvezetőbe, de nem érezte magát boldognak, mivel Bochkor Gábor nem szerette volna felvállalni a kapcsolatot.

– Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is – emlékezett vissza arra, hogyan ismerkedtek meg. A lány a Music FM vendége volt, amikor megpillantották egymást, és elkezdődött a vonzalom.

– Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel – árulta el a gyönyörű gyógyszerész, aki hangsúlyozta, hogy sosem hírnevet szeretett volna.

– Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem attól, hogy mindenki előtt letagad. Utólag visszagondolva, komikus az egész, szinte állandóan otthon voltunk és főzőcskéztünk, de mindig felmentettem magamban, és csak reménykedtem, hogy annyi hitegetés után egyszer tényleg vállalja a kapcsolatunkat – tette hozzá.

– Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására – vont vállat Alexandra egy kicsit csalódottan. Bochkor Gábort is megkereste a Blikk, azonban a műsorvezető nem volt hajlandó megszólalni az üggyel kapcsolatban.