A hét utolsó munkanapján arról beszélgetett a két műsorvezető a reggeli beszélgetőpartnerükkel, hogy az embereket vajon mi készteti arra, hogy a közösségi oldalakon csúnyán beszóljanak egymásnak.

Bochkor Gábor és Lovász László vendége Sári Évi volt, aki elmondta, rosszul esik neki, hogy vadidegen emberek beszólnak neki azért, hogy nincs még gyereke, vagy hogy hogyan éli az életét. Az énekesnő ennek ellenére is igyekszik úgy élni, hogy leperegjenek róla a kéretlen vélemények – írja a Bors.

A műsor ezen pontján nem várt fordulat történt. A hallgatók úgy gondolták, hogy itt az ideje kiosztani Sári Évit és persze Bochkort is.

Az ilyen nőnek, ilyen hozzáállással ne is legyen, mert önző és rossz anya lenne, ez tényleg hülye. Bochi, ne járasd le magad ezzel a nővel!” – hangzott az egyik hozzászólás.

Bochkor Gábornál itt szakadt el a cérna. Igen hamar mondta is az ottromba megjegyzésre a válaszát.

Én nem tudom, hogy te hol élsz, hol laksz, hogy mit csinálsz, azt sem tudom, milyen az agyi kapacitásod. De ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében, vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad” – akadt ki a butaságon a műsorvezető.