Blake Lively és férje, Ryan Reynolds nagyon privát, ha a gyerekeikről van szó, sosem raknak ki róluk képet a közösségi oldalakra sem.

A színésznő, még 2018-ban kijelentette, hogy szerinte sértő és tiszteletlen, ha engedély nélkül lefotózzák kislányait és ki is posztolják a képeket, ezért udvariasan megkért mindenkit, hogy ne tegyék – írja a Buzzfeed. A paparazzikat persze kicsit sem érdekelte a dolog, azóta is folyamatosan rohamozzák a sztárpárt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Most azonban végleg elege lett a 34 éves szépségnek. Egy lesifotós által készített képet posztolt egy rajongói oldal, amin a színészek gyerekei láthatóak. Lively nem hagyta annyiban a dolgot, egyből kommentelt a poszt alá.

„Ez borzasztóan zavaró” – kezdi levelét a híresség. „Régebben személyesen megosztottam veletek, hogy ezek a férfiak üldözik és zaklatják a gyerekeimet. Ti még így is kirakjátok a képeiket. Azt ígértétek, hogy leálltok vele” – kérte számon a rajongóit. „Ezzel nem kedveskedtek. Ezzel nagyon fiatal gyerekeket bántotok. Vannak szülők, akiket nem érdekel, de MINKET NAGYON IS!” – írja a színésznő, aki később megköszönte minden olyan oldalnak a támogatást, akik nem raknak ki a sztárcsöppségekről fotót.

Azt is elárulta, hogy a lesifotósok gyakran a semmiből bukkannak fel, bokrokból ugranak elő, durván és tolakodva nyomják bele az arcukba a kamerát.

„Ezt azonnal abba kell hagyni. Hol van a moralitás?” – írja kétségbeesetten a sztár.

Reméli, hogy mindenkihez eljut az üzenete és kicsit jobb belátásra tudja téríteni a zaklató fotósokat.