Tóth Andi gyakran borzolja a kedélyeket különböző képeivel vagy éppen videóival az interneten. Nemrég azonban új köntösben került az újságokba, ugyanis ő is részt vesz a Dancing with the Star legújabb évadában. Andi kinézete gyakori beszédtéma, mind az újságokban, mind a közösségi médiában, ugyanis nem elég, hogy csinos, még gyakran extravagáns képeket is posztol, és nem egy szégyenlős típus.

Dancing with the starsTóth Andi és Andrei Mangra

Tóth Andi remélte, hogy Andrei Mangra lesz a partnere (Fotó: Metropol/MK)

Most egy orrpiercinges képére érkezett egy helyesen írni képtelen figurától mocskolódó komment: „Azt az ór pirszinget kivennéd még nőies ebb lennél. De majd rájössz„ – olvasható a friss kép alatt, már ha ki tudjátok bogarászni, hogy mire gondolt annak írója.

Tóth Andi finoman és nőiesen reagált a vádra. Pedig tőle a tüzes, felvágott nyelvű trágárság sem áll messze, ha annak van itt az ideje.

Minek nőiesedjek, mikor önmagam is lehetek?” – jött a válasz a fiatal tehetségtől. A bejegyzésben ezután a kommentek 99%-a arról szólt, hogy követői egyetértenek Andival és támogatják abban, hogy kiteljesedhessen úgy, ahogy ő szeretne.