Amikor édesanyám várandós volt úgy volt, hogy van egy ikertestvérem is. Volt egyébként, ha minden igaz. Aztán ő sajnos – nem tudom, hogy mondják ezt szaknyelven – de felszívódott, és én maradtam meg egyedül. Én voltam az erősebb – mindezt követőinek mesélte el a várandós Berki Mazsi az Instagram-oldalán élő adásban. Beszélt arról is, hogy azért kellett császármetszéssel világra hoznia őt anyukájának, mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára.

Mazsi elmondta azt is: „ úgy volt, hogy kisfiú leszek, a végén derült ki, hogy kislány”.

„Egy fiús csaj lett, akit én választottam, én azt szeretem pont benne, hogy gyönyörű és közben lehet vele minden olyat csinálni, amit egyébként a cicababákkal nem” – bókolt erre kedvesének Berki Krisztián.

Követőinek elmondta Mazsi azt is, hogy apás szülést szeretnének, de mint fogalmazott, nem szeretné, hogy „a férjében esetleg megtörjön valami a szülés után, és ne nézzen rá nőként”.

Berki Krisztián erre azt mondta, hogy szeretne bent lenni a nagy pillanatnál, ez számára nem kérdés, viszont meg kell érteni szerinte azokat is, akik nem bírják, és akik ilyenkor az ajtón kívül szeretnének lenni.