Az egykori pár közös gyermekük, Natasa Zselyke elhelyezése miatt fordult a bírósághoz, ugyanis nem tudnak megegyezni a gyermektartás mértékében, valamint a kapcsolattartást illető kérdésekben sem – írja a Blikk.

Natika azóta felváltva van a szüleinél, de Pamela azt szeretné, hogy kéthetente csak két napot tölthessen az édesapjánál, annak ellenére, hogy a kislány szemmel láthatóan jól érzi magát a mozaikcsaládokban. Pamela egyébként nemcsak a gyerekelhelyezés miatt perel, 200 ezer forintos tartásdíjat is kér exétől.

„Amíg nincs jogerős ítélet, nem nyilatkozom az ügy folyamatáról és egyben magánéletünk ezen szakaszáról. Későbbiekben pedig megfontolás tárgyává teszem. Köszönöm az érdeklődést” – fogalmazott szűkszavúan Pamela a lapnak.

Berki nem szeretne hétvégi apuka lenni

„Kutyakötelességem apaként, hogy harcoljak azért, hogy a gyermekem érdekeit előtérbe helyezve ragaszkodjak a közös felügyelethez. Nem tartásdíjas apuka akarok lenni, és ez minden érintett számára egyértelmű kell hogy legyen. Felháborítónak tartok egy olyan beadványt, hogy kevesebbet láthatom a lányomat, de fizessek többet. Egyértelmű, hogy ez nem Nati érdeke, hanem Hódi Pameláé. 500 ezerről indult a gyerektartási kérelme, most 200 ezer forint a követelés, mindezt úgy, hogy az elmúlt négy évben minden, a gyermekkel kapcsolatos költséget, az oktatást, táboroztatást, sportolást és öltöztetést is álltam és fizettem, és a jövőben is a feleségemmel közösen vállaljuk – mondta Berki a Blikknek.