Berki Krisztián vezetői engedélyét a 2018. március 17-én történt baleset következtében, közúti veszélyeztetés miatt vonták be. A bíróság július 13-ai ítélete szerint minimum két évig nem kaphatja vissza.

Az izomceleb tehát hosszú időre marad jogosítvány nélkül, de úgy tűnik, picit sem bánkódik, mert biciklire váltott – tudhatjuk meg a Borsból. A lap fotósa kapta lencsevégre az I. kerületi Alkotás utcán, ahol egy üzletből kilépve kerékpárra pattant, és gyors tekeréssel eltűnt a forgalomban.

Berki Krisztián egy méregdrága kétkerekűre váltott a négy helyett

Berki Krisztián egy méregdrága kétkerekűre váltott a négy helyett (Fotó: Bors)

A fotók alapján egy hozzá nem értőnek is egyértelműen kiderül, nem egy olcsó, pár ezer forintos „járgányról” van szó. A Bors kiderítette, Berki bringája egy fiatal, használt autó árával vetekszik.

Ez egy olasz piacvezető cég gyártmánya, a Bianchi E-Omniat, ebből is a T TYPE típusú kerékpárról van szó, egy új fejlesztés, ami még csak pár hónapja érhető el Magyarországon. Különleges darab, ami a városi közlekedés csúcsát jelenti jelenleg is – mondta a Borsnak egy biciklibolt tulajdonosa.

A fotók kapcsán a Bors megkereste Berkit, aki meglepődve fogadta hívásukat. Hogy mit válaszolt érdeklődésükre, a Bors szombati számából kiderül.