Berki Krisztián csütörtök reggel a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. Itt egy kérdés erejéig a tárgyalásáról is megkérdezték a műsorvezetők Krisztiánt, utána pedig a leendő kislányára terelődött a szó.

Curtistől szeretnék idézni: Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy. Lesz másodfok mindenképpen. Számítottam erre, ez egy nagyon kemény ítélet, de biztos vagyok benne, hogy másodfokon enyhíteni fognak rajta” – árulta el a műsorban a tévés az ítéletéről, amelyen első fokon 2 év börtönre ítélték, viszont 4 évre ezt felfüggesztették.

Berki Krisztián fellebbezett az ítélet ellen Fotó: TV2/Mokka

Ezután vidámabb téma irányába terelődött a szó, megtudhattuk, hogy mikorra van Mazsi kiírva szülésre, és hogy benne van a pakliban még akár az is, hogy egy napon szülessen meg mindkét kislánya Krisztiánnak.

Berki Krisztián és felesége Mazsi első közös gyereküket várják Fotó: Bors

Október 20–29. közöttre van kiírva Mazsi, Nati 29.-én született. Úgyhogy ő is Skorpió lesz” – mondta el a műsorban Berki Krisztián. A celeb egy eddig nem nyilvános információt is megosztott születendő kislányáról: „Az első név ami megfogalmazódott bennem, az a Berki Milla Katarina, a számmisztika miatt”.