Pótnagymamaként is brillírozik Bay Éva. A televíziós legenda Budapest mellett él a férjével, egy gyönyörű kertesházban. A szomszédjukban lakó gyerekekkel pedig születésük óta különösen szoros a kapcsolata

– Mivel a saját unokáink messze vannak, velük nem tudunk sokat együtt lenni, de a szomszéd gyerekeknek én lettem a pótnagyijuk. Születésük óta nagyon sokat vannak nálunk, a tizenegy éves Botond, a kilencéves Csenge és a négyéves Rozi olyanok nekem, mintha a sajátjaim lennének. Nagyon szeretek velük lenni, és szerencsére nem is okoz számomra gondot, hogy lépést tartsak a három lurkóval. Ha átjönnek hozzánk, mindig főzök valami finomságot, fürdenek a medencében, játszanak a kutyákkal. Szerencsére nagyon szeretnek nálunk lenni, és ez engem rendkívül boldoggá tesz – árulta el Bay Éva, aki akár egy-egy egész napon át is felügyel a lurkókra.

A műsorvezető biztos abban, hogy a rengeteg energiáját a súlyvesztésének is köszönheti: nemrégiben egy gyógynövénykeverék segítségével tizennyolc kilótól szabadult meg, és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Bay Éva

Bay Éva és a pótunokák (Fotó: Bay Éva)