Hazai sztárok bizonyították be, hogy egy nő igenis lehet szép és csinos ötven, vagy akár hatvan év felett is. Kandász Andrea, Bay Éva és Keleti Andrea ugyanis fürdőruhában mutatták meg bombasztikus alakjukat, amint egy Magyarországon fejlesztett gyógynövény-receptúrának köszönhetnek.

Keleti Andrea

A 51 éves táncművész a karanténidőszak végén jó pár kilótól szabadult meg, ezért örömmel vállalta az ízléses fotózást. Ráadásul a fogyásának köszönhetően a házassága is izgalmas fordulatot vett.

Büszkén vállalhatjuk, hogy nők vagyunk. A férjem is büszke volt rám, végig támogatott, hogy vállaljam önmagam, ez új lendületet adott a házasságunknak is, kiderült, hogy 22 év házasság után még mindig tudok neki olyat mutatni, amit nem gondolt volna.

(Fotó: Lung András)

Bay Éva

A 68 éves műsorvezetőnő másfél évvel ezelőtt húsz kilótól szabadult meg, de először nem merte vállalni a fotózást.

Az ötlettől először teljesen rosszul lettem, de aztán úgy voltam vele, hogy vállaljuk be. Végül felvettem egy fekete fürdőruhát, amiben szerintem csinos voltam. Fiatal lánykoromban készültek ilyen képek rólam, ez a mostani pedig nagyon tetszett az egész családnak.

(Fotó: Lung András)

Kandász Andrea

Az 50 éves műsorvezetőnő is több mint 20 kilót fogyott nemrégiben, azóta pedig egyre többen udvarolnak neki. Andi örömmel veszi a bókokat, de tovább nem megy, hiszen boldog házasságban él.

A pasik próbálnak udvarolni, de ami igazán jólesik, az a többi, velem egykorú vagy akár idősebb hölgy visszajelzése, akiket inspirálok. Már ezért megérte, hiszen a mi korunkban a túlsúly már az egészséget is nagymértékben veszélyezteti, ráadásul a célsúlyomat önsanyargatás nélkül értem el – mesélte lelkesen a tévés.

(Fotó: Lung András)