Véget ért a balhé Baukó Éva és Sáfrány Emese között?





Végeláthatatlan háború indult el hetekkel ezelőtt Baukó Éva és Sáfrány Emese között. Úgy tűnt, Éva csillapíthatatlan ellenszenve soha nem múlik el a légtornász irányába, azonban fordult a kocka. Bár véleményét továbbra is vállalja, bocsánatot kért Emesétől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.22.
sztárbalhé

Baukó Éva az utóbbi hetekben nem kímélte véleményével Sáfrány Emesét. Hol a szakítása, hol az új párkapcsolata miatt támadta, a napokban pedig Emese anyaságát kérdőjelezte meg. Súlyos, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a sztár­anyukát az elmúlt időszakban, legutóbb a siklósi szeánszon történtek miatt, ahol Béres Anett súlyosan megsérült – írja a Bors.

Kiosztotta Emesét

Szerdán a Tények Pluszban adták le azt a videót, ahol Éva a TV2 kamerái előtt mondta el a véleményét nemcsak a majdnem tragédiával végződő szertartásról, hanem magáról Emeséről is. Éva egyebek mellett arról nyilatkozott, hogy Emesét nem tartja jó anyának, mert kisfia mellett sok időt fordít a szórakozásra, a bulizásra és a pasizásra. A Bors megkérdezte a hölgyeket, mi áll a köztük lévő konfliktus mögött, azonban megkeresésünk nem várt, újabb fordulatot hozott. Éva a Borson keresztül üzent Emesének…

Éva: Mindkét lányt sajnálom

Mindenki ismer, hogy időnként túl nyersen fogalmazok. A tegnapi riportra csak annyit szeretnék reagálni, részemről nem az volt a célja, hogy Emesét bántsam vagy lejárassam. Vállalom, hogy mit mondtam, de fontos hangsúlyoznom, hogy mindkét lányt sajnálom, és igenis megérintett a történetük. Természetesen nekem is megvan a véleményem a szeánszról. Anettnek mielőbbi gyógyulást kívánok, Emesének pedig itt üzenem, hogy legyen boldog és minden jót kívánok neki az életéhez. Ha megbántottam, elnézést kérek! Sajnos megint azzal kellett szembesülnöm, hogy a mondanivalóm másképp jött le, mint ahogy én azt szerettem volna, ami azért szomorú számomra, mert úgy tűnhet, hogy a szavaimmal a földbe akartam tiporni Emesét. Tanulság lesz ez számomra, elgondolkodom, hogy több riportot nem adok, végérvényesen visszavonulok a médiából – nyilatkozta a Borsnak Éva.

„Ezután sem leszünk barátnők”

Természetesen Emesét is felhívtuk, mit gondol Éva véleményéről. Azonban nem akart olajat a tűzre, csak röviden reagált kérdésünkre.

Mindenkinek lehet saját véleménye, és én senkiét sem szeretném megváltoztatni. Nem vagyunk egyformák. Nem akarok semmit mást mondani, mert azzal egy soha véget nem érő folyamatot indítanék el. Évával 2014-ben szerepeltünk közösen egy műsorban, azóta nem is igazán találkoztunk személyesen. Eddig sem voltunk barátnők, de nyilván ezután sem leszünk – zárta szavait a légtornász.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás