Napok óta gyászol az egész ország, miután csütörtök éjjel elhunyt Balázs Fecó. A 69 éves legenda szervezete két hét után adta fel a küzdelmet a koronavírus ellen, életéért az intenzív osztályon küzdöttek orvosai. A szakemberek lélegeztetőgépre kapcsolták és mélyaltatásban tartották, remélve, leküzdi a szervezete a vírust. Halála előtt pár órával a Metropolnak sikerült elérnie a néha énekes barátját, Dj Dominique-ot, aki akkor még bizakodó volt Fecó állapotát illetően.

Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

Az elmúlt négy napban nem történt változás, amiben az a jó hír, hogy nem romlott az állapota, nincs semmiféle komplikáció. Bízom benne, hogy mihamarabb örömteli változásokról számolhatok be Fecó egészségét illetően -reménykedett még csütörtökön a rádiós pár órával azelőtt, mielőtt az énekes örökre elaludt.

Fotó: MTI

– Elment egy legenda, meghalt Balázs Fecó. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot. A zenész hozzátartozói kérik, fájdalmukat és gyászukat tartsuk tiszteletben. Nyugodj békében, örökké Velünk maradsz -írta a közösségi oldalára DJ Dominique.