A 27 éves, népszerű Amanda Nicole Martin szörnyű dologra lett figyelmes szeretkezés közben, akit hátborzongató hangok ébresztették rá, hogy elrepedt a hátsója – írta meg a Daily Star.

A szexi modell, akinek óriási követőtábora van a közösségi oldalon, sohasem titkolta, hogy többször is a kés alá feküdt, és saját bevallása szerint legutóbbi fenékműtétje 74 000 fontba, nagyjából 31 millió forintba került.

Amanda a rajongóival osztotta meg Instagram-oldalán, hogy a túl sok és vad együttlétek miatt tönkre tette fenékimplantátumát, amiért egy vagyont fizetett, és most újabb műtéteken kell átesni, hogy visszakapja jól megszokott formás fenekét.

A balszerencsés szeretkezés után Amanda egyből felhívta az orvosát, aki szerint annyira rossz állapotban volt már a modell hátsó fele, hogy sebes volt a bőre a kidurrant implantátum miatt.

Végül a modell egy tévéműsorban árulta el, hogy a gyógyulást követően szigorú szextilalmat rendelt el neki orvosa, ami akkori barátját nagyon megviselte.

„Az akkori barátom valószínű azért csalt meg, mert a gyógyulásom alatt nem szexelhettem vele. Azóta persze már felépültem és teljesen meg vagyok elégedve a külsőmmel, s megfogadtam, hogy soha nem lesz még egy ilyen durva éjszakám, amitől tönkre menne a fenékimplantátumom.„ – magyarázta a műsorban Amanda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Nicole (@the_amanda_nicole) által megosztott bejegyzés