Az énekesnő nagyon izgult először, ezért is volt olyan felszabadult, miután beadták neki az oltást. Klári biztos benne, hogy akkor is hordani fogja a maszkot, ha már védett lesz a koronavírussal szemben.

A Bors információja szerint az énekesnő kedd délelőtt kapta meg az első koronavírus elleni védőoltását, aminek elmondhatatlanul örült. Bízik benne, hogy minden hamarosan ugyanúgy lesz mint régen, visszakaphatják a régi életüket, újra koncertezhetnek. Azzal is tisztában van azonban, hogy ehhez a közönségük nagy részének is túl kell lennie az oltáson.

„Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól!” – mondja a Új Szent János kórházból kilépve az énekesnő, majd így folytatja:

„Biztos vagyok benne, hogy ha már meglesz a védettségem, utána is maszkot fogok hordani. A keleti kultúrákban ez teljesen elfogadott, megvéd a rossz levegő és az egyéb vírusok ellen is.”

Balázs Klárit az oltásra elkísérte Korda György is, aki most annak örült a legjobban, hogy végre megpuszilgathatja a feleségét.

„Amíg csak nekem volt oltásom, nem nagyon puszilgathattam a feleségem, ennek mától hivatalosan is vége!” – mondja jókedvűen az énekes.