Maisie Williams csupán 14 éves volt, amikor Arya Stark bőrébe bújt. A fiatal lányból a sorozat végére felnőtt nő lett. Maisie egy igen erős karaktert játszott, ezáltal sok rajongó biztosra vehette, hogy a való életben is egy magabiztos, karakán személyiség.

Ez azonban közel sem igaz, a Glamur magazinnak adott interjújában mesélte el, hogy imposztor szindrómában szenved.

Zseniális alkotást láthattunk tőle (Fotó: GettyImages)

„Soha nem tanultam színészetet, és mivel nagyon fiatalon kezdtem, nem éreztem úgy, hogy tagja vagyok a színész csapatnak. Kívülállónak éreztem magam. (…) Annak ellenére, hogy ma már 10 éve színésznő vagyok, még mindig imposztor szindrómám van. Ez olyan, hogy folyton megkérdőjelezed, tényleg ezt vagy azt kell-e csinálnod. Tényleg ezt fogom csinálni egész hátralévő életemben?

Talán csak le kéne állnom a túlagyalással és csinálnom kéne. Ehelyett sokszor csak ülök az ágyamban és arra gondolok, senki nem akar engem. Talán nem kéne elmennem otthonról, talán nem kéne elhagynom a házat” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, leginkább az segített neki, hogy végre vannak olyan barátai is, akik egykorúak vele.

Az imposztorok élete nem egyszerű. Túlterhelés, negatív gondolatok, frusztráció és szorongás árnyékolja be a mindennapjaikat.