Babos Tímea közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt abból, hogy mégis, milyen üzenetekkel bombázzák rosszakarói. A teniszezőnő általában meccsei után kap durvábbnál durvább leveleket, teljesítményével kapcsolatban szinte semmi sem megfelelő az emberek számára.

„Amióta az eszemet tudom, meccsek után kapom a rosszabbnál rosszabb üzeneteket. Ha nyerek az a baj, ha épp veszítek, akkor az. Szomorú, hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint másokat kritizáljanak/bántsanak. Minden egyes meccsemen min. 100%-ot próbálok nyújtani, van, amikor nyerek és van, amikor veszítek” – kezdte Tímea a bejegyzésében.

Timi angol nyelvű mocskolódó üzeneteket osztott meg követőivel, melyben trágár szavakat használnak és nem „csak” a teniszezőt, hanem családját is szidalmazzák az emberek.

Remélem, meghalsz, és elégsz a pokolban… – írta valaki…

„Mindenesetre ez egy borzasztó dolog és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie! Engem talán már kevésbé viselnek meg ezek az üzenetek (néha persze ez sem igaz), de a lényeg, hogy ez NEM megoldás!!!” – fejezte be az üzenetét Timi.