Szombaton ünnepelte harmadik házassági évfordulóját Liptai Claudia és Pataki Ádám. A cukrász ezen jeles alkalomból pedig egy igazán romantikus meglepetéssel készült szerelmének.

A Nyugati téri óra alatt találkoztak, ahonnan a műsorvezetőt egyenesen a főváros egyik legszebb éttermébe, a St. Andrea étterem tetőtéri teraszára vitte. A gyönyörű kilátás, a naplemente és a romantikus vacsora után még táncolt is a szerelmes pár, akik boldogsága, immár hat éve töretlen.

„3. Házassági évforduló. Randiztunk. Tali klasszikusan a Nyugatinál a forgó óra alatt. Ott állt széles mosollyal. Átölelt és azt mondta gyönyörű vagyok. Belekaroltam és vitt a meglepetés helyre vacsorázni. A tetőn a látvány magával ragadó volt. Budapest ebből a szögből is gyönyörű! Az étel fenséges volt és a személyes DJ-m remek zenéket pörgetett. Még táncoltunk is. Mondjuk a hangerő mértéke miatt kicsit zajosabb volt a cipőnk kopogása de sebaj a társaság a lényeg. És az semmihez sem fogható már 6 éve! Szeretlek Pataki Ádám! ” – írta Liptai Claudia bejegyzésében.

3. Házassági évforduló. Randiztunk. Tali klasszikusan a Nyugatinál a forgó óra alatt. Ott állt széles mosollyal….

Posted by Liptai Claudia on Sunday, June 13, 2021