A zsűrit lenyűgözte Árpa Attiláék produkciója, mindannyian tíz pontot adtak nekik, ami eddig egyedülálló a szériában. Senki nem titkolta, nagyon meghatotta az, ahogy Attila Stana Alexandrával táncolt, mert egy olyan oldalát mutatta, amit eddig még ők sem nagyon láttak.

Ez te voltál, nem volt fekete és nem volt fehér” – mondta Ördög Nóra.

„Az Attila sok oldalát ismerem, ezt az oldalát még nem ismertem” – mondta Molnár Andrea.

Árpa Attila mindenkit meglepett

Árpa Attila mindenkit meglepett

Az elengedésről szólt a 2013-as éve

Árpa Attila a nézőket annyira nem lepte meg, hiszen a táncuk előtt elhangzó interjúban már olyan érzelmesen beszélt, amin minden bizonnyal sokan meglepődtek. Az emlékei között kutatva, a 2013-as évet jelölte meg az egyik legmeghatározóbb időszakának.

Mint mondta, akkor ment iskolába a kislánya, akkor váltak el volt feleségével, Tomán Szabinával. Ugyanebben az évben mutatták be az Argo2 című filmet, amelyhez már akkor szomorú emlék is fűzi: ebben az évben derült ki ugyanis az egyik főszereplőről, Bicskey Lukácsról, hogy halálos betegségben szenved, ami két évvel később el is ragadta az élők sorából.

„Kívülről macho vagyok, azt mutatom, hogy én vagyok a fenegyerek, de befelé egészen másmilyen vagyok” – mondta Árpa Attila. – „Az az év nagyon szomorú volt, de ez is kellett ahhoz, hogy megerősödjek”.