Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, a legromantikusabb leányálom vált valósággá Vajna Tímea számára még augusztusban, amikor Santa Barbara egyik legelegánsabb tengerparti hoteljében, a Rosewood Miramar Beachben féltérdre ereszkedve feleségül kérte régi-új szerelme, Zoltán. A fiatal férfi semmit sem bízott a véletlenre, a gyűrűt szakemberrel választotta ki, melynek az értéke hazai ékszerészek szerint valahol tíz- és húszmillió fo­rint körül mozog.

Most egy hátborzongató fejlemény történt az ügyben.

Jóskörökben úgy hírlik, Andy jelezte, szeretné, ha Timi jól meggondolná a második házasságát, és csak akkor mondana igent, ha semmi kétsége nincs Zolival kapcsolatban. A Story magazin megkereste Timi jósnőjét, Andy jóbarátját, Baranyi Rozit. Kiderült, hogy a producer szelleme nemrég őt is meglátogatta.

Egy-két hete megjelent álmomban. Furcsa, mert ilyen rég nem történt. Nem halott volt, nagyon is élt, és haragos volt valamiért – kezdte Rozi. Minden álom jelentéssel bír, főként, ha valaki élőként jelenik meg, miközben már elment. Hát még, ha dühös! De az álmok akár fordított jelentéssel is bírhatnak, és a negatív nem kizárt, hogy pozitív fordulatot jelez. Andy látogatását viszont azóta sem tudom megfejteni. Nem tudom pontosan, mit akart, és miért hozzám jött” – árulta el a jósnő.