Könnyek között vallotta be Amber Heard, hogy exférje egy vodkásüveggel szexuálisan bántalmazta





A színésznő a tanúk padján sírva beszélt arról, hogy Johnny Depp egy italos üveggel bántalmazta őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.06.
zaklatási botrány

Az állítólagos bántalmazás még 2015 márciusában történt a pár ausztráliai bérelt otthonában, ott ahol a Karib-tenger kalózai ötödik részének forgatása közben laktak. Ez az eset ugyanakkor történt, amikor Johnny Depp ujját levágták, a színész korábban azt mondta, hogy a forgatáson rácsapódott egy ajtó, majd később azt állította, felesége csapott rá egy vodkásüveggel, amely összetört.

Egy évig volt házas Johnny Depp és Amber Heard Fotó: AFP

Amber Heard sírva mesélt arról, hogy a exférje hogyan bántalmazta őt szexuálisan – írja a Daily Mail.

„Elhajította a nagy üveget, ami érintkezett a kezemmel, és mindenhol összetört. Aztán lenéztem, és rájöttem, hogy az ujjam hegyét levágták” – mondta Johnny Depp az esetről.

A színésznő azonban most azt vallotta, hogy nem látta, hogy Depp ujjhegyét bármi levágta volna. Majd Amber Heard részletesen elmesélte, hogy hogyan történt a bántalmazás.

Egy bizonyos ponton rajtam van, és azt kiabálja, hogy utállak, tönkretetted a király életemet” – vallotta Heard, miközben féktelenül zokogott.

„A pulton vagyok, ő a nyakamnál fogva tartott, és rajtam volt. A szemébe nézek, és többé nem látom. Nem ő volt, hanem fekete. Életemben nem féltem még ennyire. Engem nézett. Megpróbáltam eljutni hozzá, valahogy azt mondani, hogy én vagyok az. Próbálok eljutni Johnnyhoz” – mondta a színésznő majd brutális részletekkel folytatta.

„A fejem a rúd hátuljához csapódott, és nem kaptam levegőt. Emlékszem, próbáltam felkelni, hogy elmondjam neki, hogy nagyon bánt, nem kaptam levegőt. Nem tudtam bejutni hozzá. Nem tudtam felkelni” – mesélte.

Zokogva mesélte a szexuális zaklatás részleteit Amber Heard

Ezen a ponton Heardet elárasztották az érzelmek.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy hanyatt fekszem a bárpulton, és egy kék fényt bámulok. A hátam a pulton volt. Majd azt hittem, hogy megütött. Éreztem ezt a nyomást a szeméremcsontomon, és éreztem, hogy mozog a karja. Úgy tűnt, mintha megütött volna” – mondta a színésznő.

Nem emlékszem, mit mondtam, csak arra emlékszem, hogy mozdulatlan maradtam, egyszerűen nem mertem megmozdulni. Emlékszem, körbenéztem a szobában, láttam az összes törött üveget, és azért sem akartam megmozdulni, mert nem tudtam, hogy az üveg, ami bennem volt, eltört-e” – mesélte zokogva Heard.

„Nem éreztem fájdalmat, nem éreztem semmit. Emlékszem, azt gondoltam, hogy menjen el, és ne törjön el az üveg. Ezután csak arra emlékszem, hogy a fürdőszobában vagyok és remegek, majd elvesztettem az uralmat a hólyagom felett. Teljes testemmel remegtem, majd rengeteg vér lepte el a padlót” – mondta zokogva Johnny Depp exfelesége.

 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás