Alec Baldwin egy megrázó videóban mesélte el, milyen volt először találkozni az elhunyt Halyna Hutchins családjával – írja a Bors. Az operatőrnő a Rust című film forgatásán egy szerencsétlen baleset miatt vesztette életét.

Már korábban is beszámoltunk a szörnyű esetről, miszerint Alec Baldwin kellékfegyvere végzett a 42 éves nővel.

A stáb tagjai és a helyi közösség tagjai is gyászolják a lelőtt operatőrnőt Új-Mexikóban Mostafa Bassim Adly / Anadolu Agency (Photo by Mostafa Bassim Adly / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Kellékfegyver végzett az operatőrrel (Fotó: Mostafa Bassim Adly / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Feleségét hívta először

Mikor értesült a borzasztó hírről, hogy Halyna nem élte túl a balesetet, Baldwin azonnal feleségét, Hilariát hívta fel. Később találkozott az elhunyt nő férjével és 9 éves fiával is. „Találkoztam a férjjel, Matthew-val és fiukkal, Androsszal, akik olyan kedvesek voltak, amennyire csak lehetett” – idézte fel az ABC News riporterének.

Találkozásukkor a 63 éves színész meg sem tudott szólalni. A férj átölelte és megnyugtatta, hogy együtt vészelik majd át a tragédiát.

Alec Baldwin hétgyermekes apaként mélységesen átérezte a gyászolók fájdalmát, pontosan tudta, mit jelent egy közeli hozzátartozót elveszteni.

„Elmondtam Matthew-nak, hogy nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire sajnálom, és teljes mértékben kész vagyok arra, hogy megtegyek mindent, amivel segíteni tudom őket” – mondta könnyes szemekkel Baldwin, majd hozzátette, hogy Halynát mindenki szerette és csodálta, aki csak vele dolgozott.