A mai nap jó volt. Boldog karácsonyt és élvezd az új teherautódat” – ezekkel a szavakkal osztotta meg legújabb videóját rajongóival a minap Dwayne Johnson. A bejegyzésből megtudjuk, hogy a Szikla különleges színházi vetítésre hívta meg rajongóit a Red Notice című filmjére. A színész elhatározta, hogy nemcsak levetíti nekik a filmet, de az egyik kiválasztott rajongót megajándékozza egy terepjáróval is.

Akartam valami NAGYOT… valami MASSZÍVAT…, valami felejthetetlent adni egy rajongóm számára. Az eredeti ötletem az volt, hogy odaadom a Porsche Taycant, amit a filmben vezetek. Megkerestük a Porschét, ők azonban nemet mondtak. Ekkor azt mondtam, jobbat tudok. Ajándékba adom a saját egyedi teherautómat. Az én kicsikémet” – írta videója mellé a jószívű szupersztár.

A színész leírta azt is, hogy a lehető legtöbb információt gyűjtötte össze a közönség minden tagjáról, hogy igazán jó döntést tudjon hozni, amikor kiválasztja a szerencsést. Végül leginkább Oscar története hatotta meg. A büszke és alázatos veterán haditengerészt igazán kedves embernek ismerte meg. Nemcsak 75 éves édesanyjáról gondoskodik és személyi edzőként dolgozik, de az egyik gyülekezet vezetőjeként is tevékenykedik. Ezenkívül támogatja és étellel látja el azokat a nőket, akik családon belüli erőszak áldozatává váltak.

A férfi láthatóan sokkot kapott az örömtől, amikor átvette ajándékát a méltán népszerű színésztől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés