Vajna Timi tavaly szeptemberben kapta el a koronavírust. Két hétig nagyon beteg volt, lefogyott, és a kialakult szövődmények miatt sokáig kezelésekre járt. Még most sem lábalt ki a betegségből.

Vajna Tímea megkapta a koronavírus elleni védőoltást

(Fotó: Ripost)

„Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok” – mondta tavaly ősszel. Majd később is arról mesélt, hogy nincs jól. „ Miért van az, hogy három és fél hónappal a koronavírus után sem tudok futni, és fáj a tüdőm és a mellkasom? Eddig kétszer voltam futni, de közben és utána, valamint másnap reggelre olyan érzésem lett, mintha újra beteg lennék, és fáj. Akinek gyengébb az immunrendszere, annál ez a vírus rendesen roncsolja a tüdő- és szívszöveteket” – vélekedett.

Továbbra sincs jól, ezt Instagram-oldalán mesélte el. Timinek a napokban CT-re kellett mennie, ahol kiderült, hogy tele van a tüdeje hegekkel. Emiatt hamar kifullad futáskor, vagy bármilyen, nagyobb erőfeszítést igénylő sporttól. Kapott két olyan gyógyszert, amelyek szedésével legalább azt elérte, hogy reggelente nem mellkasi fájdalmakra ébred, valamint reméli, hamarosan eljut odáig, hogy fokozatosan tudja erősíteni az állóképességét. Timi Amerikában már megkapta a koronavírus elleni védőoltást. Utána is kellemetlen tünetek jöttek ki rajta, azt hitte infarktust kapott. Mint kiderült, semmi baja nem volt Timi szívének, csak az oltás mellékhatásai gyengítették le egy kis időre – írja a Blikk.