„Krisztián volt az utolsó férfi, akinek a sziluettjét még láthattam” – szívszorító szavakkal búcsúzott Agárdi Szilvi a szerelmétől





Nehéz szívvel, de búcsút mondott szerelmének Agárdi Szilvi. Az énekesnő még a karanténidőszak alatt költözött össze Krisztiánnal, ám visszatérve a dolgos hétköznapokba, kiütköztek a köztük lévő különbségek. Bár nincsenek együtt, továbbra is tartják a kapcsolatot... A Borsnak először és utoljára nyilatkozott a szakításról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.01.
szomorú

Még nyár elején röppent fel a hír, hogy véget ért Agárdi Szilvi kapcsolata, ám akkor – ahogy a Bors megírta – csak különköltözött a pár. Az énekesnő végleg elvesztette a látását, de egy állandóan zajongó szomszéd miatt is továbbálltak volna. Az elmúlt három hónapban is sokat találkoztak, de Szilvi a Borsnak először és utoljára mesélt arról, hogy két héttel ezelőtt közösen úgy döntöttek, lezárják a kapcsolatot.

– Miután különköltöztünk, látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek. A karanténidőszakban ismerkedtünk meg, akkor költöztünk össze, így semmilyen külső tényező nem zavarta meg a kapcsolatunkat, mondhatni, a saját világunkban egy buborékban éltük a mindennapokat – kezdte Szilvi, aki időközben teljesen megvakult, de csak emiatt nem mondtak volna búcsút egymásnak.

A vakságomnak semmi köze nincs a szakításhoz! Arról van szó, hogy megismertük egymás közegét és bár próbáltuk, nem tudtuk elfogadni. Mindketten máshonnan jövünk, másként élünk. Krisztiánt zavarta, hogy a celebvilágban sok az őszintétlen ember, akik a szemedbe mosolyognak, a hátad mögött viszont becsapnak vagy kihasználnak. Bevallom, vakként valóban nagyobb esélye van ennek, hiszen nem tudom pontosan felmérni a helyzetet, de rendre igyekszem felülkerekedni ezen. Én ebben élek, ebben dolgozom és talán már meg is szoktam, őt ez zavarta. Ahogyan engem is a focista közeg. Nem tudtam megszokni azt a lazaságot, a bulikat, miközben én a fellépéseimre készültem. Persze megértem, hogy neki ez a munkája és elfogadta ezt a légkört – jelentette ki az énekesnő, aki úgy érzi, Krisztiánnal helyes döntést hoztak, ám ettől még nagyon hiányzik neki.

Nehéz volt elválni, mert a legjobb barátom volt. Természetesen hiányzik. Sok olyan tulajdonsága van, ami nagy segítség volt számomra. Tanultam tőle és neki köszönhetem, hogy sok ember eltűnt az életemből, akik csak kihasználtak. Krisztián egy nyitott, jószívű ember, akivel éjszakákat beszélgettünk át, közel kerültünk egymáshoz. Vakként számomra a kommunikáció jelent mindent, és Krisztiánnal mindenről lehetett beszélgetni – mesélte a csinos modell, aki a szakítás után is szeretné tartani a kapcsolatot, de már most látja, hogy nem lesz könnyű.

– Nem akartuk elvágni a kapcsolatot, valahogy gyerekes dolog lett volna, meg hát a történtek ellenére továbbra is fontosak vagyunk egymás számára. Szoktunk telefonon beszélni, de nem könnyű, mert ha kicsit jobban belemerülünk, valaki mindig azt hiszi, hogy többet akar a másik. Nehéz megtartani az egyensúlyt, de azt megfogadtuk, hogy mindig támogatni fogjuk egymást az életben – fejezte be a szép hangú énekesnő, aki érthető módon még nem áll készen egy új szerelemre.

Krisztiánt még láthatta

Agárdi Szilvi nyár elején veszítette el végleg szeme világát, de még előtte ismerkedett össze Krisztiánnal. Mostantól sokkal nehezebb helyzetben lesz, hiszen teljesen vakon kell majd párt találnia.

Krisztián volt az utolsó férfi, akinek a sziluettjét még láthattam. Ettől csak különlegesebb volt a kapcsolatunk, hiszen a következő páromat már nem pillanthatom meg – mondta.

 





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás