Híresek, gazdagok, és a világon mindenki ismeri a nevüket! Az elmúlt években rengeteg hollywoodi színész lepte meg a rajngókat azzal, hogy Magyarországra látogattak.

Nicolas Cage

A népszerű színész a The Unbearable Weight of Massive Talent forgatására érkezett nemrég Magyarországra, ami Návai Anikó Instagram-bejegyzéséből derült ki. A koronavírus miatt Cage igyekezett betartani minden biztonsági előírást, ezért a megszokott módot, a rajongókkal való ölelkezést és fotózást is kerülte, csupán kedves gesztusokkal jelezte az utána eredő rajongók felé, hogy nagyon szereti őket és hálás nekik.

Fotó: AFP

Ashton Kutcher

2017 nyarán szabályos hajtóvadászatot indítottak a rajongók, Ashton Kutcher és felesége, Mila Kunis ugyanis Magyarországra érkeztek. A színész és kedvese rendkívül közvetlenek voltak a magyarokkal: Budán szálltak meg, gyakorlatilag bárki elkaphatta őket egy fotó erejéig egy-egy újbudai kávézóban vagy az utcán. Kutcherék a Sziget Fesztiválon is úgy buliztak, mint minden átlagember, a színész pedig egy I love Budapest feliratú pólóval jelent meg az egyik fővárosi presszóban, ahol örömmel fogadta a rajongók megjelenését.

Fotó: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

A két világsztár még a házasságuk alatt, 2010 őszén költöztek ideiglenesen Budapestre a gyermekeikkel. Angelina Budapest belvárosában, a Rózsák terén forgatta A vér és mező földjén című filmjét, amit egy évvel később mutattak be. A házaspár két hetet töltött Magyarországon, és egy második kerületi luxusvillában éltek ez idő alatt. Jolie nagyobb gyermekei ekkor a máriaremetei francia iskolába jártak, a kicsik pedig az intézmény óvodájába. A forgatásokon azonban rendre feltűnt a színésznő-rendező egy-két csemetéje is.

Fotó: Northfoto

Jason Momoa

A Trónok harca sztárja 2020 nyarán tért vissza Budapestre azért, hogy felvegye az új jeleneteit a Dűne című filmhez. Augusztus közepéig maradt a fővárosban, és a koronavírus-járvány miatt nem is barangolhatott kötetlenül. Dublőrével, Megyeri Balázzsal ennek ellenére sort kerített egy felejthetetlen bulira, amiről fotó is készült.

Fotó: Instagram

Will Smith

2019 egyik legnagyobb meglepetése a hollywoodi sztár magyarországi látogatása volt. Will Smith a Gemini Man című filmjét reklámozta a magyar fővárosban, de egészen elképesztő helyeken is feltűnt. Többek között egy budapesti fürdőben áztathatták magukat vele a szerencsések, de Smith a Lánchíd tetejére is felmerészkedett egy videóblokk erejéig. A külföldi sztár rendkívüli közvetlenségével vívta ki a magyarok szeretetét: akárki odament hozzá, azzal örömmel fotózkodott, és még autogramot is adott.

Fotó: Instagram