A világszerte ismert artista nemrég egy teljesen új oldalát mutatta meg. A Ripost megtudta, hogy Rippel Ferenc testmanipulálással keresi mostanában a kenyerét. Igazából nem is teljesen új számára ez a foglalkozás, csak fellépései mellett nem ez volt a hangsúlyos az életében.

„Rá kellett jöjjek egy technikára, hogy miként tudom meghekkelni a testemet. A szerződésben ugyanis benne volt, hogy az első hibánál figyelmeztetnek, a másodiknál fizetéslevonást, a harmadiknál pedig elküldenek. Ha valami fájt, akkor nagyon nehéz volt ezt a szerződést teljesíteni. Ekkor kezdtem el mindenféle testtel kapcsolatos tanulmányokat folytatni és magamon kísérletezni” – kezdte a Ripostnak Rippel Ferenc.

Ripper Ferenc / Fotó: Ripost

Az évek alatt rengeteg helyen járt, és számtalan tanfolyamot elvégzett, hogy tökélyre fejlessze a kezelési technikáit, illetve hivatalosan is csontkováccsá váljon. „Volt, hogy egészen Japánig utaztam, hogy elsajátíthassak egy különleges és ősi masszás technikát, de gyakorlatilag egész Ázsiát bejártam, és mindenhol gyűjtöttem a tudást” – mesélte az elképesztő formában lévő 49 éves artista, akihez gyakran fordulnak csúcsra járatott sportolók.