A januárt elnézve eddig nagyon úgy tűnik, hogy 2022 a nagy szakítások éve lesz. Ha a pletykák igazak, akkor egy újabb sztárpár kapcsolata is véget érhet.

A Blikknek a páros több közeli ismerőse is arról számolt be, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor hullámzó kapcsolata többször került már mélypontra. Ezért az álompár úgy döntött, külön folytatják.

Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is” – mesélte el a lapnak a pár egyik ismerőse. Egy másik közeli barátjuk állítólag úgy fogalmazott, ő is úgy tudja, hogy különváltak az útjaik.

A Blikk megkereste az érintetteket, akik viszont tagadták, hogy elváltak volna.

Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk” – mondta Kucsera Gábor.