Alig várja, hogy megkaphassa a COVID-19 elleni vakcinát Láng József. A Jászai Mari-díjas színész hosszú hónapok óta ki se mozdul a feleségével, Zsuzsa asszonnyal a házukból.

– A nejemmel igyekszünk betartani a szabályokat: be vagyunk zárkózva, alig megyünk utcára. A fiam és a két unokám szoktak bevásárolni nekünk. Ők óriási segítség számunkra, ráadásul itt laknak mellettünk, így könnyebb tartani a kapcsolatot ezekben az időkben. Mindenképpen szeretnénk beoltatni magunkat, ez természetes! Ha ránk kerül a sor, akkor élünk a lehetőséggel – mesélte a legenda.

Fotó: Bors

Dolgosan telnek a napjai

A József Attila Színház sztárja közel a kilencvenhez is rendkívül aktív életet él, csupán egy kisebb egészségügyi probléma nehezíti a mindennapjait.

– Összességében tulajdonképpen jól vagyok: van egy porckopás a térdemben, ami miatt kissé sántítok, de ez legyen a legnagyobb bajom – mondta el a tőle megszokott derűvel Láng József.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Különleges hobbi

A Jászai Mari-díjas színész egy ideje már nem vállal szinkronszerepeket, a színpadnak azonban nem fordított hátat a néhai Roger Moore magyar hangja. A legenda a koronavírus miatti színházbezárás alatt sem unatkozik.

– Nagyon sok minden érdekel, legyen szó újságokról, könyvekről, televízióról. Régi hobbimnak, az órajavításnak is van időm hódolni. Még évtizedekkel ezelőtt, autodidakta módon tanultam ki a mesterséget egy órás barátomtól, mert érdekeltek ezek a szerkezetek. Annyira megszerettem az órajavítást, hogy sokszor a barátaim is hozzám hozták az elromlott óráikat – árulta el nevetve.

Fotó: AFP

Feleség tartja formában

Nejével, Zsuzsa asszonnyal békésen telnek a napjaik: nagy sétákat tesznek az udvaron, amit rengeteg fa borít, ezzel igazi nyugalom szigetét biztosítva számukra a fővárosban.

A férjem a modern technikában is naprakész, legyen szó mobiltelefonról, tabletről vagy tévéről. Megszállottja a Facebooknak és a különböző internetes programoknak, mindenről tájékozódik. Ha pedig elront valamit, akkor az unokánk átjön és segít” – árulta el a Metropolnak a sztár felesége.