Legnagyobb félelméről vallott Köllő Babett

Már megszokhattuk, hogy a műsorvezető egyáltalán nem szeret lazsálni. Köllő Babett szereti a kihívásokat, ezért is mondott igent Vincze Tünde felkérésére.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.10.11.
Módosítva: 2024.10.11.
Köllő Babett előadás félelem Fővárosi Nagycirkusz

Új szerepben mutatkozik meg Köllő Babett. A műsorvezető ugyanis a tévéstúdiót manézsra cserélte, a zsűriasztal helyett pedig a kötél lesz az ő hű barátja, ugyanis a Fővárosi Nagycirkusz által rendezett Karácsonyi Csodashow című előadásában vállalt szerepet az édesanya.

Köllő Babett
Rengeteg szerepben láthattuk már Köllő Babettet (Fotó: Szabolcs László)

„Bonyhádon nőttem fel, és ott gyerekként többször láttam utazó cirkuszt, de én felnőttként szembesültem azzal a Fővárosi Nagycirkuszban, hogy rég nem arról szól a manézson történő előadás, mint annak idején. 

Iszonyú kemény teljesítményekről és baromi tehetséges, szuper artista művészek csodás munkájáról.

Egy varázslatba csöppentem bele hat-nyolc éve, és teljesen beszippantott” – kezdte lapunknak a színésznő.

Elképesztő műsorral készülnek a nagycirkusz artistái (Fotó: Szabolcs László)

Köllő Babett félelmeiről is vallott

Azért is van szó különleges előadásról, hiszen rendezője nem más, mint Vincze Tünde Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, a Magyar Légtornász Egyesület alapítója, mellette pedig légtornatanár és koreográfus-rendező. Babett tehát jó kezekben van, azonban elsősorban nem a lámpalázzal kell majd megküzdenie a porondon.

„Nagyon örültem a felkérésnek. Tündével már többször is dolgoztam együtt a TV2 Csak show és más semmi kapcsán és más produkciókan is a csatornánál, így már jól ismertük egymást. 

Nem vallottam be, de tériszonyos vagyok és konkrétan volt, hogy halálfélelemmel csináltam végig a próbákat.

Ellenben van egy kattanásom, amikor bekapcsol a kamera, kikapcsol az agyam és egyáltalán nem érződik ez a félelem. Majd hazafele az autóban azon tűnődőm, hogy éltem túl és vajon megőrültem?” – árulta el Babett.

Babett nagyon örült Vincze Tünde felkérésének (Fotó: Szabolcs László)

Színes felhozatal

Köllő Babett mellett feltűnik az előadásban Maka Gyula műsorvezető, Gábor Anita énekesnő, illetve Csiszár István, aki a 2021-es Sztárban sztár leszek! nyertese. Ezenfelül pedig rengeteg nemzetközileg is elismert artista és művész is a manézsra lép. Az előadás 2024. október 19-től egészen 2025. január ötödikéig megtekinthető a Fővárosi Nagycirkuszban.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás